Bingo

Het bingo team van DWK  houdt haar maandelijkse bingoavond op zaterdagavond in de  grote zaal van het DWK- gebouw vanaf 20.00 uur tot ongeveer 22.30 uur.  De zaal  is open vanaf 19.30 uur.

Het bingoseizoen loopt vanaf september tot en met mei.

Er wordt gespeeld voor gezelligheid en ontspanning. De opbrengst gaat naar diverse jeugdactiviteiten van D.W.K.

Heeft u belangstelling of wilt u nadere informatie, dan kunt u deze verkrijgen  via ons mail adres.of op nummer 0640869764 via app

 

 

alt

Bingo bestaat al eeuwen en is aangepast om ontspanning te bieden voor alle soorten mensen van alle leeftijden, geslachten en geloofsovertuigingen.
De moderne wereld is druk en hectisch: bezig met werken, het verzorgen van de kinderen, het doorbrengen van tijd met de familie. Dit laat soms weinig tijd over voor alle andere vormen van ontspanning zoals bingo.

 

Sfeer

Bingospelers verheugen zich op de prijzen die de bingo uitdeelt. De grootste en meest belangrijke factor is de sfeer.
Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom mensen bingo spelen. Het is een populair spel dat zal blijven bloeien voor vele jaren.
Dus waarom niet toetreden tot de pret van het bingo spelen.
Ook bij activiteieten vereniging DWK Zutphen bestaat voor leden en niet leden de mogelijkheid om deel te nemen aan de bingo.
Beproef eens het geluk , breng eens een bezoek aan een van de avonden. Meestal op de laatste zaterdag van de maand gedurende de maanden september tot en met april.

Kom met z'n allen een avond gezellig bingo  spelen. Alleen door mee te spelen kunt u het geluk af dwingen.  Vertel het aan uw naasten, vrienden, buren en kennissen. Voor iedereen bestaat de mogelijkheid om mee te doen.

Wilt u meer informatie bel dan naar 06 4086 9764 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het bingo team wenst u allemaal veel geluk.

Tot ziens op een zaterdagavond bij DWK.

 

 

 springkussen Multifun

 

 

oud Hollandse spellen - 6 kamp spellen - springkussen - geluid installatie - en veel meer.

 Openings- tijden: Maandag, Woensdag en vrijdag morgen van 9.00 tot 12.00 uur

 

 Bekijk spelartikelen

 download hier:

bestellijst of spelverhuur folder

 

de prijzen zijn

exclusief BTW

 

DWK Spelverhuur

Leeuweriklaan 19, 7203 JD Zutphen

 telefoon 0575 514176

Email: spelverhuur@dwkzutphen.nl